Автор: Олександрійска міськрада
Дата: 28/01/21 08:19
 
С. Кузьменко та Ю. Нос на відкритті Льодової арени (Фото: Facebook)
27 січня відбулося офіційне відкриття льодової арени, яка нещодавно відчинила свої двері для олександрійців. Урочистий захід відвідав міський голова Сергій Кузьменко, який щиро привітав підприємця, ініціатора будівництва Юрія Носа і всіх містян із завершенням проєкту та успішним початком роботи льодової арени.
«Це гарний приклад для наслідування. Ми й надалі будемо створювати умови для реалізації і розвитку перспективних ідей», – зазначив Сергій Кузьменко. Він побажав успіхів і перемог всім тим, хто має бажання долучитися до активного відпочинку та зимових видів спорту.
Також перед присутніми виступили й інші запрошені гості, після чого автор проєкту разом із першим відвідувачем – маленьким олександрійцем, розрізали червону стрічку на вході.
У рамках святкової програми на катку виступили дівчатка-фігуристки та пройшла гра між двома хокейними командами.
Нагадаємо, на реалізацію інвестиційного проєкту «Встановлення льодової арени» з міського бюджету ТОВ «Медонос», одним із власників якого є Юрій Нос, надали безвідсоткову фінансову допомогу на зворотній основі у розмірі 1 млн грн. За ці кошти було придбано холодильне обладнання та створено 19 робочих місць. Підтримуючи такі ініціативи, міська рада також за 1 грн на рік надала вищевказаному товариству в оренду приміщення школи і частину земельної ділянки на умовах безоплатного особового строкового сервітуту.

Джерело: Олександрійська міська рада

Відео по темі:
 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди