Сьогодні у виконкомі Краматорської міської ради відбулась робоча нарада з питань організації учбово-тренувальних занять з хокею та фігурного катання.
Автор: Краматорська міськрада
Дата: 31/01/21 08:22
 
Нарада у Краматорську (Фото: Краматорська міськрада)
Нарада відбулась під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту ДонОДА Володимира Мицика, за участю заступника міського голови Краматорська Андрія Безсонного, а також спеціалістів профільних відділів краматорської та дружківської міських рад.

З метою розвитку та популяризації зимових видів спорту та стабільної роботи льодових арен у зазначених містах на базі Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи планується відкриття відповідних напрямків підготовки спортсменів. Паралельно із цим, аналогічні секції будуть організовані при ДЮСШ міст Краматорськ та Дружківка. Це дасть змогу задовольнити потреби підростаючого покоління півночі області у створенні спортивних секцій.

Останнім часом «спорт на льоду» у нашому регіоні набуває все більшої популярності. Упродовж останніх кількох місяців до діючого у Дружківці хокейного клубу «Донбас» додались ХК Краматорськ та ХК Маріуполь. Однойменні хокейні клуби розпочали свою діяльність одночасно із добудовою у цих містах льодових арен.

Результатом зустрічі стала домовленість про спільне напрацювання усіма зацікавленими сторонами подальшої стратегії розвитку постійних учбово-тренувальних занять хокею та фігурного катання на базі Льодових арен Краматорська та Дружківки. Варто зазначити, що окрім проведення спортивних занять на ковзанці у Краматорську буде виділено окремі години, призначені для масового катання усіх бажаючих мешканців нашого міста та його гостей.

Краматорська міська рада, 20.01.2021
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.192 секунди