Автор: ФХУ
Дата: 29/10/21 12:59
 
Влітку цього року Федерація увійшла до складу засновників ТОВ УХЛ шляхом збільшення статутного капіталу, а саме - внесла 2 млн гривень на рахунок Ліги. З того часу Федерація активно долучилася до розвитку Ліги, поставивши за мету зробити змагання не лише цікавим, а й економічно ефективним. Одним із вагомих кроків ФХУ стало те, що маркетинговий департамент провів велику роботу у питанні залучення спонсорів та партнерів змагання. Зокрема, було досягнуто попередніх домовленостей з потенційним титульним партнером чемпіонату, який був готовий інвестувати в Лігу 11 млн гривень. Ця сума повністю перекривала річний бюджет чемпіонату, оплату суддівства, трансляцій матчів, звільняла клуби від обов’язку платити вступні внески, а також дозволяла клубам отримати прямі фінансові дивіденди від своєї участі.

Втім, на наш великий подив та глибоке розчарування, генеральний менеджер УХЛ самостійно відмовився від співпраці з потенційним партнером, навіть не поцікавившись думкою учасників змагання. Водночас ним не було запропоновано жодних альтернативних варіантів повного або хоча б часткового покриття видатків Ліги. Такі дії поставили під загрозу не лише отримання доходів хокейними клубами, а проведення змагання на високому рівні в цілому.

У зв’язку з цим ФХУ ініціювала засідання, на порядку денному якого обговорили питання оцінки діяльності генерального менеджера та ухвалення відповідних рішень, аж до його можливого звільнення з займаної посади.

Проте три хокейних клуби, що входять до числа засновників ТОВ УХЛ, а саме «Донбас», «Білий Барс» та МХК «Динамо» (який, до речі, вже третій рік не бере участі у змаганнях), блокують будь-які спроби розгляду даного питання. Виконавчий орган ТОВ УХЛ свідомо не вносить ключові, на нашу думку, питання життєдіяльності організації до порядку денного загальних зборів, а також постійно вкидає через підконтрольні ЗМІ маніпулятивну або викривлену інформацію.

Позиція Федерації хокею України залишається незмінною - ми й надалі підтримуватимемо хокейні клуби. Після зміни керівництва Ліги ФХУ ініціює службове розслідування. Усі неправомірні рішення ТОВ "УХЛ" розслідуватимуть та виконавців змусять відповідати.

P.S. Уже двічі Господарський суд Києва відмовляв УХЛ в здійсненні чергових маніпуляцій.

Федерація хокею України, 28.10.2021
Теги: фху,  чу



 
1.   Ilya   29/10/21 13:04    

Как говорится: "и эти люди запрещают нам ковыряться в носу!". Как можно верить всему что они здесь наплели (тем более что они уже начинают путаться в показаниях, раньше они обвиняли Колычева в "преступной бездеятельности", а сейчас обвинения дошли до "саботажа и намеренном срыве договора на 11 лямов"), если они извратили самое элементарное, что легко проверяется:

Уже двічі Господарський суд Києва відмовляв УХЛ в здійсненні чергових маніпуляцій

Не надо далеко идти чтобы увидеть что в ухвалах суда УХЛ сама является ответчиком, а ФХУ вообще проходит третьим лицом, и ухвалы эти вообще абсолютно технические (у меня в связи с этим есть много вопросов к инициаторам исков - неужели у них не нашлось нормальных адвокатов, которые правильные иски составляют? И вообще непонятна эта ситуация когда они своими руками отдали контрольный пакет ФХУ, а сейчас пытаются отмотать все в зад! Чем они раньше думали? Он их развел как котят...). А к организации возглавляемой Потомственным Комсомольцем у меня вопросов вообще нет: что можно ожидать от мажоров-недоучек? X-( X-( X-(


Всього : 1, на сторінці: 1

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.034 секунди