Автор: Євгеній Пірожков
Дата: 02/03/24 07:57
 
Проект льодової арени у Чернівцях (Мал. Молодий буковинець)
У Чернівцях після закінчення війни збудують льодову арену.

Про це повідомив власник льодового майданчика, чернівецький підприємець Павло Польовий.

"Сьогодні льодовому майданчику 21 рік. З 1 березня 2003 року. Підбиваємо підсумки, ставимо цілі. Буде перемога - буде льодова арена!" - написав на своїй фейсбук-сторінці бізнесмен.

У коментарі molbuk.ua Павло Польовий повідомив, що плани збудувати арену, поки залишаються планами, адже зараз потрібно допомагати фронту.

"Це все вимога часу. Потрібно змінюватися. Зими стають коротшими, клімат змінюється. Якщо раніше льодовий майданчик працював пів року, то зараз ковзанка працює все менше і менше. Причини цього: здорожчання електроенергії, зміна клімату. Той формат, в якому працює ковзанка, не дає розвивати олімпійські види спорту - хокей, фігурне катання тощо. І просто оздоровлюватися на холоді люди не мають можливості. Не всі батьки і діти хочуть займатися зимовими видами спорту лиш два місяці на рік. Весь цей час були думки змінитися на краще і працювати постійно. Спочатку пандемія відкинула наші плани, потім війна, проте мрія є і я думаю, що після перемоги вона неодмінно здійсниться. Проте поки це ескізні бачення мої і архітектора", - каже П. Польовий.

Арену планують збудувати на місці льодового майданчика біля стадіону "Буковина".

"Буду будувати арену за власні кошти. Можливо, хтось буде долучатися, але до того ще далеко. Кінцевої цифри не знаю. Для початку нам потрібно пройти певні погодження, є певні етапи, які ми будемо проходити. Наразі кошти відправляються на підтримку фронту. Україна важливіша, ніж якась арена. Проте не потрібно стояти на місці і якісь кроки робити", - зазначив підприємець.

Євгеній Пірожков (Молодий буковинець, 01.03.2024)
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.012 секунди