Автор: Prozorro
Дата: 14/05/21 14:15
 
Проект реконструкції СК «Авангард», I черга (Мал. Мінмолодьспорт)
Державне підприємство «Спортивний комплекс «Авангард» підвело підсумки закупівлі за предметом Роботи по об'єкту «Капітальний ремонт приміщень будівлі льодового палацу ДП «СК «Авангард» на вул. Мельникова, 46 (літера А) у Шевченківському районі м.Києва» (коригування) 1 черга будівництва». Переможцем торгів визначене Товариство з обмеженою відповдальністю «Будівельна компанія «Сфера Люкс». Вартість акцептованої пропозиції становить 75 млн. 782 тис. 70 грн. та 33 коп. Переможець закупівлі має у строк до 31 жовтня 2021 року виконати роботи з капітального ремонту приміщень Льодового палацу. До виконання робіт входить розробка за завданням на проектування проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт (стадія «Р»), забезпечення проведення експертизи проектної документації та виконання будівельно-монтажних робіт по вказанному об'єкту. Таким чином з'ясувалось що попередній переможець торгів - ТОВ «Навігаторспецбуд» не виконував будівельні роботи через те, що була відсутня проектна документація у повному обсязі.
У торгах крім ТОВ «БК «Сфера Люкс» виявило бажання взяти участь тільки ТОВ «Інвестбуд-11» з пропозицією 76 млн. 99 тис. 843 грн. 02 коп. За підсумками аукціону, первісні пропозиції залишилися незмінними. Згідно протоколу засідання комітету конкурсних торгів, комітет розглянув пропозицію та документи надані ТОВ «БК «Сфера Люкс», дійшов до висновку що пропозиція відповідає вимогам тендерної документації та потребам Замовника, вирішив визнати ТОВ «БК «Сфера Люкс» переможцем процедури відкритих торгів та прийняв рішення про намір укласти з ним договір.
За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТОВ «БК «Сфера Люкс» було засновано у 2017 році, кінцевим бенефіціарним власником є Горбатюк С.О. з реєстрацією у м. Чернівці. Директором підприємства на теперішній час є Колодка В.І. Слід також зазначити що у переліку робітників ТОВ «БК «Сфера Люкс» на посаді водія присутній колишній воротар київського «Сокола» Андрій Пяткевич.

Джерело: Prozorro 
Теги: авангард



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.017 секунди