Автор: МОНмолодьспорт
Дата: 25/05/12 16:41
 
Д. Табачник нагородив діячів українського хокею (Фото: МОН)
Сьогодні Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник вручив державні нагороди видатним діячам українського хокею.
У заході взяли участь президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін, президент Професійної хокейної ліги України Юрій Загородній, хокеїсти та їхні тренери.
Вітаючи спортсменів, Дмитро Табачник наголосив, що 2012 рік – Рік століття українського хокею: «Перші хокейні змагання в Україні беруть початок від 1912 року. Крім того, в цьому році виповнюється 20 років, як Федерація хокею України приєдналася до почесного та поважного міжнародного співтовариства і стала повноцінним членом родини хокейних громадських організацій усього світу».
Окрім того, Міністр повідомив, що на наступний рік заплановано та подано на розгляд до Кабінету Міністрів України два дуже амбітних проекти: «Проект перший – пропонуємо Державну цільову соціальну програму «Хокей України» продовжити на наступні п’ять років з відповідними обсягами державного фінансування». За словами Дмитра Табачника, ця програма була ухвалена постановою Уряду в 2007 році за підтримки тодішнього Прем’єр-міністра Віктора Януковича.
«Другий амбітний проект – хочемо запропонувати спорудження в Україні у наступному році семи багатофункціональних спортивних комплексів розрахованих, у першу чергу, під хокей», - зазначив Міністр.
Дмитро Табачник також повідомив, що вже зустрічався з ректорами провідних вищих навчальних закладів та визначилося сім вузів, де є готові земельні ділянки, комунікації для будівництва спортивних споруд.
У свою чергу, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка зазначив: «Сьогодні дійсно багато робиться, щоб хокей мав високий рівень, тому що це чудова гра. І для олімпійського руху дуже важливий розвиток зимових видів спорту». Він нагадав, що Президент України наголосив на залученні Національного олімпійського комітету, спортивного руху, всього суспільства до того, щоб боротися за право проведення зимових Олімпійських ігор в Карпатах у 2022 році: «Це дуже потрібний крок, так як він надасть поштовх для розвитку зимових видів спорту».
Сергій Бубка подякував хокеїстам та їхнім тренерам за роботу, за професійне відношення до хокею та побажав, щоб українська команда взяла участь в зимових Олімпійських іграх 2014 року в Сочі (Російська Федерація).
На що Дмитро Табачник додав: «Потрібно побажати українському хокею успіхів співрозмірних з успіхами Сергія Назаровича Бубки в його олімпійському виді спорту».
Окрім того, президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін подякував за підтримку хокею керівництву держави. Він наголосив на тому, що, завершуючи діючою державну програму з побудови льодових арен та створення дитячих хокейних шкіл, близько 800 тис. осіб матиме змогу займатися льодовими видами спорту.
Міністр Дмитро Табачник, вручивши державні нагороди, побажав усім «успіхів, здоров’я, нових перемог та всього самого найкращого».

Відповідно до Указу Президента України від 27 квітня 2012 року № 295, Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено:

Івана Ковальова – голову Харківської обласної федерації хокею;
Віталія Федяніна – голову Київської обласної федерації хокею.

Почесним званням «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України»:
Костянтина Буценка – старшого тренера хокейного клубу «Білий Барс», Броварський район Київської області;
Анатолія Дьоміна – тренера хокейного клубу «Донбас», м. Донецьк;
Олександра Куликова – головного тренера національної збірної команди України з хокею;
Раміля Юлдашева – тренера хокейного клубу «Білий Барс», Броварський район Київської області.

Відповідно до рішення Уряду Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено:
Олександра Гаріна – вчителя з фехтування Республіканського вищого училища фізичної культури, м. Київ;
Олександра Годинюка – старшого тренера юніорської збірної команди України з хокею;
Миколу Майка – тренера юніорської збірної команди України з хокею;
Павла Міхоніка – начальника юніорської збірної команди України з хокею;
Юрія Сизенка – колишнього заступника Міністра у зв'язках з Верховною Радою України та іншими органами державної влади Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту.

Джерело: МОНмолодьспорт

Відео по темі:
 
 
1.   Ilya   25/05/12 17:02    

Уж не знаю как это коментировать... :/
Ржунимагу! :)) :)) :))


2.   Читатель   26/05/12 14:37    

Опять-таки, вспоминаем пройденный материал :))

Какие там васюкинцы! Васюкинцы денег платить не будут. Они будут их по-лу-чать! Это же все чрезвычайно просто. Ведь на турнир с участием таких величайших вельтмейстеров съедутся любители шахмат всего мира. Сотни тысяч людей, богато обеспеченных людей, будут стремиться в Васюки. Во-первых, речной транспорт такого количества пассажиров поднять не сможет. Следовательно, НКПС построит железнодорожную магистраль Москва-Васюки. Это — раз. Два — это гостиницы и небоскребы для размещения гостей. Три — поднятие сельского хозяйства в радиусе на тысячу километров: гостей нужно снабжать — овощи, фрукты, икра, шоколадные конфеты. Дворец, в котором будет происходить турнир,— четыре. Пять — постройка гаражей для гостевого автотранспорта. Для передачи всему миру сенсационных результатов турнира придется построить сверхмощную радиостанцию. Это — в-шестых. Теперь относительно железнодорожной магистрали Москва-Васюки. Несомненно, таковая не будет обладать такой пропускной способностью, чтобы перевезти в Васюки всех желающих. Отсюда вытекает аэропорт «Большие Васюки» — регулярное отправление почтовых самолетов и дирижаблей во все концы света, включая ЛосАнжелос и Мельбурн.
— Не беспокойтесь,— сказал Остап,— мой проект гарантирует вашему городу неслыханный расцвет производительных сил. Подумайте, что будет, когда турнир окончится и когда уедут все гости. Жители Москвы, стесненные жилищным кризисом, бросятся в ваш великолепный город. Столица автоматически переходит в Васюки. Сюда приезжает правительство. Васюки переименовываются в Нью-Москву, Москва — в Старые Васюки. Ленинградцы и харьковчане скрежещут зубами, но ничего не могут поделать. Нью-Москва становится элегантнейшим центром Европы, а скоро и всего мира.
— Всего мира!!! — застонали оглушенные васюкинцы.

— Да! А впоследствии и вселенной. Шахматная мысль, превратившая уездный город в столицу земного шара, превратится в прикладную науку и изобретет способы междупланетного сообщения. Из Васюков полетят сигналы на Марс, Юпитер и Нептун. Сообщение с Венерой сделается таким же легким, как переезд из Рыбинска в Ярославль. А там, как знать, может быть, лет через восемь в Васюках состоится первый в истории мироздания междупланетный шахматный конгресс!

Помните, откуда?
Правда, автору этой фразы, в отличие от сами знаете кого, награду так и не дали :(


3.   гост   26/05/12 15:46    

А Юлдашева за что? Что сына на историческую родину отправил? еще и супруга госслужащая вроде. очень заслуженные деятели...


Всього : 3, на сторінці: 3

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.015 секунди