Автор: Урядовий портал
Дата: 10/09/12 22:51
 
М. Азаров (Фото: Урядовий портал)
Державна цільова соціальна програма «Хокей України» буде реалізовуватись до 2017 року. Уряд на своєму засіданні 10 вересня 2012 року продовжив термін реалізації програми, затвердженої у 2007 році, але не виконаної попереднім Урядом, внісши відповідні зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 3 жовтня 2007 року №1194.
Термін дії відповідної програми був передбачений на 2008-2012 роки. Однак попередній Уряд профінансував програму лише приблизно на 25 відсотків.
Як зазначив Прем'єр-міністр України Микола Азаров, наразі економічна ситуація значно покращилася, надходження до бюджетів зростають, тож з’являються реальні можливості для створення відповідних умов для фінансування як культурних, так і спортивних та оздоровчих заходів. Зважаючи на соціальне значення згаданої держпрограми її дію подовжено до 2017 року.
Нагадаємо, що метою запропонованого проекту є продовження роботи із створення умов, спрямованих на масовий розвиток хокею в Україні - в першу чергу для формування здорового способу життя. Також неабияка увага приділятиметься і відбору та підготовці обдарованих молодих людей для спорту вищих досягнень. Для цього передбачено формування сучасної інфраструктури, необхідної як для розвитку хокею, так і для залучення якомога більшої кількості осіб, які щороку займатимуться масовим катанням на ковзанах.

Джерело: Урядовий портал

Відео по темі:
 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.013 секунди