Автор: Харківська ОДА
Дата: 20/09/12 11:36
 
М. Добкін під час зустрічі (Фото: Д. Верещинський)
Харківська область не буде знижувати темпи розвитку, які набрала в ході підготовки до Євро-2012, - підкреслив під час традиційної зустрічі з регіональними ЗМІ «Чай з губернатором» голова ХОДА Михайло Добкін.
«Через те, що у нас проводилося Євро-2012, Харків, як і інші міста, отримав абсолютно інші можливості розвитку міської інфраструктури. Ті темпи, які ми набрали, гідні поваги, і знижувати їх було б неправильно. Ми не зупинимося в своєму прагненні розвитку Слобожанщини», - підкреслив глава області.
За його словами, завдяки налагодженому державно-приватному партнерству Харківщина в ході підготовки до Євро-2012 витратила значно менше бюджетних коштів, ніж інші регіони, що дало неоціненний досвід самостійного ефективного розвитку.
«Місто Харків в розрізі всіх міст, що приймали фінальні матчі Євро-2012, отримало найменше державних коштів. Звичайно, на той момент це було погано, тому що, отримавши більше від держави, ми могли б зробити ще більше. Але сьогодні я дивлюся на це як на позитив, тому що ми змогли зробити великий обсяг робіт, а значить, маємо можливість продовжувати розвиватися майже такими ж темпами. Тим більше, що зараз є ідея проведення у Харкові однієї з частин Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року. Якби Харків став повноправним учасником цього процесу, ми отримали б можливість, спираючись на закон про державно-приватне партнерство, побудувати у нас нову арену. Також подовжено до 2017 року програму «Хокей України», і це значить, що у нас з'являться нові льодові арени», - повідомив Михайло Добкін.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.008 секунди