Автор: ПХЛ
Дата: 28/09/12 09:59
 
Хован в тумані (Фото: ХК Беркут)
Матч між столичними «Компаньйон-Нафтогазом» та «Беркутом», який проходив 27 врересня на льоду спорткомплексу «АТЕК», був призупинений через щільний туман над льодовим майданчиком.
Як повідомив офіційному сайту ПХЛ генеральний директор ліги Юрій Загородній, рішення що подальшої долі цього матчу буде прийнято на засіданні суддівсько-дисциплінарного комітету ПХЛ.
«Причиною зупинки гри став туман на хокейному майданчику спортивного комплексу «АТЕК», який не сприяв проведенню матчу. Гравці, воротарі, судді не бачили належним чином майданчик, тож було прийнято рішення зупинити гру.

28 вересня у офісі Професіональної хокейної ліги відбулося засідання Суддівсько-дисциплінарного комітету ПХЛ. Головним питанням порядку денного був розгляд матчу №20 між командами «Компаньйон-Нафтогаз» та «Беркут», який через туман було зупинено на 13-й хвилині.
СУддівсько-дисциплінарний комітет прийняв рішення:
1. Дії головного судді матчу Максима Урди визнати вірними: гра зупинена правомірно у зв’язку з неможливістю її проведення в умовах туману і збільшенням вірогідності підвищення травматизму осіб, які знаходяться на льодовому майданчику.
2. Зобов’язати ХК «Компаньйон-Нафтогаз» забезпечити для проведення матчів Чемпіонату України з хокею з шайбою – Чемпіонату Професіональної хокейної ліги льодову арену придатну для проведення матчів у належному технічному стані, який не залежатиме від погодних умов.
3. Матч №20 повинен бути дограний 29 вересня 2012 року, з початком о 16:30. Матч розпочнеться вкиданням з центра поля за 7 хв. 29 сек. до завершення першого періоду, у складах 5х3.
4. Надалі в умовах, в яких був розпочатий матч №20 27 вересня 2012 року, а саме – туман, матчі Чемпіонату проводитися не можуть і не будуть. У разі невиконання п.2 цього рішення, клубу-господарю хокейного майданчику буде зарахована технічна поразка.
5. Відкладена гра №23, яка мала відбутися 29 вересня 2012 року, відбудеться 24 жовтня 2012 року.

Джерело: ПХЛ

Відео по темі:


 
Теги: атек,  чу



 
1.   Андрій Ігорович   28/09/12 11:27    

Профессионалы, такие они у нас.
У меня всё на языке вопрос вертится, в случае затяжного локаута, могут Бабчука, Федота и Поникаровского отправить в Д2 на пару игр? И вот интересно, если будет встреча с компами, выйдут ли они на лёд АТЕКа? Или дон Боря их пожалеет и надавив на лигу признает этот сарай непригодным для матчей?


2.   Ilya   28/09/12 11:42    

Советую еще посмотреть интервью Харовского и Главного Проффесионала на сайте Беркута. Для полноты картины так сказать. И это все на фоне того, что АТЭК не далее чем вчера получил акцепт по тендеру почти на млн. грн. для конторы им. Винницкого. Может хоть с тех денег вентиляцию сделают или они уже по своим карманам все распределили.
Ну и на Борю в этом вопросе я бы не очень надеялся. Похоже, он на них рукой махнул, ему эти убогие не интересны, отсюда очевидно и отсутствие у ПХЛ спонсоров (в прошлом сезоне им их Боря притаскивал)...

Добавлено спустя 5 часов

Ну и как обычно, регламент снова поимели во все дыры! Или я читать не умею:

8. У випадку виникнення надзвичайних обставин під час гри, які унеможливлюють її
проведення до моменту подолання таких обставин:
8.1. у разі виникнення технічних неполадок (світло, звук, елементи огородження
майданчику, льодоприбиральний комбайн тощо), які можуть бути усунені шляхом
оперативної заміни на запасні механізми, елементи та прилади, гра поновлюється після
усунення неполадок;
8.2. у разі виникнення технічних неполадок, які можуть бути усунені шляхом
оперативної заміни на запасні механізми, елементи та прилади, а на арені таких запасних
частин не знайшлося, клубу – «господарю» цього майданчику зараховується технічна
поразка;
8.3. у разі виникнення надзвичайних обставин, подолання яких неможливе у термін
до 60 хвилин і не знаходиться у компетенції спортивної арени (прорив інженерних мереж,
пожежа, землетрус, теракт тощо), догравання матчу переноситься на наступний, або інший
день.
9. В випадку неможливості проведення матчу в призначений день і неможливості з
якихось причин переносу його на наступний день Спортивний департамент Генеральної
дирекції ПХЛ має право прийняти рішення про перенесення матчу на іншу дату.
Я так понимаю туман к теракту приравняли! :)) :)) :))


3.   Player   28/09/12 20:24    

Очередной бред донецких
http://hcdonbass.com/news/klub/pora_v_druzhkovke_vozrozhdatsya_khokkeyu/


4.   Ilya   29/09/12 10:15    

Player, пост немного не по теме, тут туман на АТЭКе обсуждается и о осваивание денег там же! А если говорить про ссылку, то почему же бред? Нормальная предвыборная агитация! :D Но похоже что у Омельяновича дела на округе не очень идут >:) , поскольку такие статьи с такой регулярностью появляются. Не знаю какой из него политик, но организатор он хреновый, раз не может своих колхозников заставить на хоккей ходить! До маразма доходит: в кассе билетов нет, но пол дворца свободных с табличками на сидениях "АПК-Инвест"! X-(


Всього : 4, на сторінці: 4

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.014 секунди