Автор: Держмолодьспорт
Дата: 16/04/13 11:12
 
В. Сисюк (Фото: Мінсім'ямолодьспорт)
Президент України Віктор Янукович призначив заступником Міністра молоді та спорту України Вадима Сисюка. Відповідний Указ за № 209/2013 Глава держави підписав 15 квітня 2013 року.
Раніше Вадим Сисюк обіймав посади заступника Міністра молоді та спорту України та заступника Голови Державної служби молоді та спорту України.
Нагадаємо, що у березні 2010 року Кабінет Міністрів України призначив Вадима Сисюка заступником Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту. У грудні 2010 року Президент України Віктор Янукович своїми указами провів реорганізацію у міністерствах, у зв'язку з чим було утворено Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України замість Міністерства освіти і науки України та Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту, а також була утворена Державна служба молоді та спорту України підпорядкована МОНмолодьспорту. У січні 2011 року В. Янукович призначив В. Сисюка заступником Голови Державної служби молоді та спорту України. У лютому 2013 року Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України було реорганізовано шляхом розділення на Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Джерело: Державна служба молоді та спорту 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди