Автор: ВДЗ
Дата: 07/05/13 18:01
 
ОНСЦ «Конча-Заспа» (Фото: УНІАН)
Державне Підприємство Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа» підвело підсумки торгів за предметом «Реконструкція ДП «ОНСЦ «Конча-Заспа» з будівництвом нових споруд» (стадія «Ескізний проект»). Переможцем торгів названо ДП «Донецький державний проектний інститут «Донецькпроект», з яким 26 квітня 2013 року й було підписано договір.
Згідно протоколу розкриття пропозицій, пропозиція «Донецькпроекту» становила 5 млн. 158 тис. 239 грн. та 22 коп., а конкуренцію у тендері їм складало ДП «Державний науково – дослідний інститут автоматизованих систем будівництва», м. Київ, яке запропонувало свої послуги за 5 млн. 489 тис. 723 грн. та 20 коп.
Нагадаємо, що 18 квітня 2013 року Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін провів зустріч з представниками проектувальної компанії «Populous», під час якої Міністр зазначив наступне: «Сподіваємося, що залучення компанії «Populous», яка має значний досвід в проектуванні масштабних спортивних об'єктів і комплексів, у взаємодії з Донецьким державним проектним інститутом «Донецькпроект» та архітектурним бюро «Сергій Бабушкін» принесе необхідний результат і дозволить в стислий термін розробити проект та здійснити реконструкцію Олімпійського навчально-спортивного центру «Конча-Заспа».

Джерело: Вісник державних закупівель 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди