Автор: Херсонська міськрада
Дата: 05/02/14 12:05
 
Нарада у Херсоні (Фото: Херсонська міськрада)
Питання розвитку зимових видів спорту в Херсоні обговорювались під час наради за участі в.о. міського голови Зої Бережної, директора Льодового палацу «Фаворит-Арена» Сергія Колмика, представників департаменту бюджету і фінансів, управлінь комунальної власності, молоді та спорту міської ради.
«Школа хокею в нашому місті має значні досягнення, головним чином, завдяки невтомній праці керівника й тренерського складу Льодового палацу, тому треба подумати, як підтримати та посприяти розвитку хокейної команди та комплексу, де готують майбутніх чемпіонів», - зауважила в.о. міського голови. Вона дала низку доручень, спрямованих на підтримку підприємства, зокрема, департаменту бюджету і фінансів – розробити пропозиції щодо додаткових джерел фінансування Льодового палацу, управлінню молоді та спорту – популяризувати зимові види спорту як один з напрямків здорового способу життя.
Цілісний майновий комплекс Льодового палацу «Фаворит-Арена», згідно з рішенням міської ради, прийнято до комунальної власності територіальної громади міста.
Сьогодні в цьому сучасному спортивному комплексі займаються 180 дітей на відділеннях хокею з шайбою та фігурного катання, а всі бажаючі мають можливість покататися на ковзанах на великому катку.
Наприкінці 2013 року розглядалась можливість передачі «Фаворит-Арени» до КП «Кристалл», з чим не погоджувався ії директор.

Джерело: Херсонська міська рада 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди