Автор: ФХУ
Дата: 13/12/14 19:48
 
А. Брезвін зустрівся з молодіжною збірною (Фото: ФХУ)
12 грудня вранці президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін зустрівся з тренерами та гравцями молодіжної збірної команди України з хокею.
На зустрічі, яка відбулася у конференц-залі готелю, де мешкала команда, Анатолій Брезвін розповів про ситуацію, що склалася в українському хокеї, та побажав успіху спортсменам на чемпіонаті світу в Угорщині.
Нагадаємо, що чемпіонат світу відбудеться у місті Дунайвароші з 14 по 20 грудня 2014 року. За єдину путівку до групи будуть змагатися однолітки з України, Казахстану, Польщі, Угорщини, Японії та Франції.
«У нас були великі плани щодо розвитку хокею в Україні. Ми розраховували на можливість точкової натуралізації, поки наші молоді та перспективні хокеїсти будуть шліфувати майстерність та здобувати необхідний досвід у МХЛ та інших лігах. Втім ситуація в країні внесла свої корективи. Зараз ви отримали шанс заявити про себе не лише на молодіжному рівні, а й здобути путівку до національної збірної», – зазначив у своєму виступі Анатолій Брезвін.
Також президент Федерації оцінив шанси нашої команди на змаганні в Дунайвароші: «В командах-суперницях грають такі ж молоді гравці як і ви. Ми аналізували ситуацію і зробили висновок, що різниця у класі між командами незначна. Тож все буде залежати лише від вас: як ви налаштуєтесь, як будете боротись у кожному з епізодів».
Старший тренер команди Ігор Чібірєв у свою чергу зауважив про важливість створення хорошої командної «хімії»: «Ми їдемо до Угорщини однією командою. Ми маємо однією командою і залишитись. Лише так можна розраховувати на позитивний результат».
Тримаючи в голові квітневий чемпіонат світу серед чоловіків, звернувся до хокеїстів і головний тренер національної збірної Олександр Годинюк, який теж поїде з командою до Угорщини: «Анатолій Іванович правильно окреслив проблемні питання національної збірної. Зараз у вас є прекрасна можливість зарекомендувати себе та отримати запрошення до національної збірної. Я хочу бачити від вас менше індивідуальних дій, а більше командних взаємодій. Для мене це вже сьомий чемпіонат світу, я бачив різних гравців – перспективних, сильних, трудолюбивих. У нинішнього покоління хороший базис, хороший потенціал. Але будь-який потенціал треба реалізовувати. Зробите це – і на вас чекає світле хокейне майбутнє».
Що ж до інших новин із табору збірної, то гравці почувають себе добре і готові до змагання. За словами Володимира Секретного (лікар команди), ушкодження Едуарда Захарченка виявилось несерйозним і він готовий до повноцінної роботи в загальній групі. Решта гравців перебувають у хорошому тонусі і на здоров'я не жаліються.
Після зустрічі команда автобусом вирушила до аеропорту Київ, звідки о 15:25 взяла курс на Будапешт.

Джерело: Федерація хокею України 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди