Автор: ВДЗ
Дата: 15/07/15 11:53
 
Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА
Централізована бухгалтерія дитячо-юнацьких спортивних шкіл Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської держадміністрації здійснила державну закупівлю на спортивно-оздоровчі послуги льодового поля та прилеглих приміщень для Дитячо-юнацької спортивної школи «Крижинка». Закупівля складалась з двох лотів: перший 200 годин, другий обсягом 137 години.
За обома лотами переможцем торгів визначене ТОВ «Дивосвіт-Плюс». Вартість акцептованої пропозиції за лотом №1 становить 300 тис. грн., а за лотом №2 - 205 тис. 500 грн. Таким чином година оренди льоду коштуватиме 1500 грн.. Договори на надання послуг з оренди льоду підписані 10 липня. Згідно протоколу розкриття пропозицій єдиним конкурентом ТОВ «Дивосвіт-Плюс» по обох лотах було ТОВ Спортивний клуб «Олімп», з пропозиціями 400 тис. грн. (без ПДВ) та 274 тис. грн. (без ПДВ) відповідно.
Зазначимо що ТОВ «Дивосвіт-Плюс» стає переможцем торгів з оренди льоду для ДЮСШ «Крижинка» вже третій рік поспіль. Згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ТОВ «Дивосвіт-Плюс» має адресу м. Київ, вул. Лайоша Гавро, 4-г. Співзасновниками ТОВ «Дивосвіт-Плюс» є Тимофєєв С.О. з часткою внеску до статутного фонду 1 млн. 43 тис. грн. та кіпрська компанія Бенефісіал Інвестментс Лімітед (Beneficial Investments Limited), м. Нікосія, з часткою 9 млн. 387 тис. грн.
Слід також зазначити, що ТОВ СК «Олімп» з жовтня 2001 року орендувало приміщення та споруди спорткомплексу АТЕК у Закритого акціонерного товариства АТЕК. Згідно договору, термін оренди складав 10 років з моменту прийняття об'єкту за актом приймання-передачі. У 2002 році були підписані додаткові угоди, за якими було збільшено термін оренди до 50 років. 20 травня 2015 року Господарський суд міста Києва повторно задовольнив позов ПрАТ АТЕК до ТОВ СК «Олімп» про витребування майна з чужого володіння та визнання недійсними додаткових угод до договору оренди. Наразі у Київському апеляційному господарському суді знаходиться на розгляді апеляційна скарга ТОВ СК «Олімп» на рішення господарського суду м. Києва від 20.05.15.

Джерело: Вісник державних закупівель 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди