Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів про етапи реалізації проектів розвитку інфраструктури міста
Автор: ІнфоМІСТ
Дата: 05/08/16 16:04
 
Міський голова Черкас А. Бондаренко (Фото: Вікка))
Льодовий палац, спортивна набережна та накриття для Центрального стадіону. Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів про етапи реалізації проектів розвитку інфраструктури міста.
Нині вже оголосили тендер на проектування льодового палацу.
– Ми запрошуємо усіх фахівців, які є у нашій країні, взяти участь у розробці цієї багатофункціональної спортивної споруди. Зараз із департаментом архітектури ми працюємо над тим, щоб ця споруда була справді окрасою нашого міста. Вона буде розташовуватися на перехресті між Богдана Хмельницького та Героїв Дніпра, – розповів міський голова.
Також нині працюють над розробкою концепції розвитку набережної у спортивному плані.
– Щоб це був льодовий палац, щоб це були спортивні майданчики. Можливо ми замахнемось на грандіозний проект – будівництво багатофункціонального спортивного комплексу із концертним залом, поле для міні-футболу, баскетболу та інших видів спорту. А також зараз із депутатами міської ради ми дали доручення департаменту архітектури і найближчим часом вони нам презентують повністю концепцію розвитку набережної. Я думаю, що ми оголосимо конкурс, і хотілося б, щоб не лише українські, а й іноземні фахівці взялися за розвиток набережної, – сказав Бондаренко.

Джерело: ІнфоМІСТ

Відео:
 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.015 секунди