Автор: Prozorro
Дата: 22/02/17 12:44
 
Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА
Централізована бухгалтерія дитячо-юнацьких спортивних шкіл Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської держадміністрації оголосила про здійснення державної закупівлі на спортивно-оздоровчі послуги льодового поля та прилеглих приміщень для Дитячо-юнацької спортивної школи «Крижинка». За умовами закупівлі переможець торгів має надати 305 годин послуг льодової арени у 2017 році. Очікувана вартість закупівлі становить 735 тис. 450 грн. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 10 березня, аукціон признечено на 13 березня.
Згідно тендерної документації переможець торгів має забезпечити льодове поле для проведення навчально-тренувальних занять та проведення змагань з хокею з шайбою у березні-травні 2017 року - 85 годин, та у вересні-грудні 2017 року загальною кількість 220 годин.
За умовами конкурсних торгів льодовий майданчик має бути площею не менше 26 х 56 м², повинен бути обладнаний комплектом хокейних воріт, бортами відповідного стандарту, табло, льодовідновлювальною машиною та мати чітку розмітку для гри «хокей з шайбою». Освітлення має бути згідно чинного законодавства (не менше 300 лк). В прилеглих приміщеннях повинні міститися душові, роздягальні, медпункт та ін.
Нагадаємо, що минулого року за результатими торгів Централізована бухгалтерія дитячо-юнацьких спортивних шкіл орендувала для ДЮСШ «Крижинка» 375 годин послуг льодової арени у ТОВ «Дивосвіт-Плюс». Вартість акцептованої пропозиції становила 821 тис. 250 грн.

Джерело: Prozorro 
Теги: кмда,  крижинка



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.012 секунди