Автор: ВДЗ
Дата: 18/05/16 11:57
 
Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА
Централізована бухгалтерія дитячо-юнацьких спортивних шкіл Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської держадміністрації здійснила державну закупівлю на спортивно-оздоровчі послуги льодового поля та прилеглих приміщень для Дитячо-юнацької спортивної школи «Крижинка».
Переможцем торгів визначене ТОВ «Дивосвіт-Плюс». Вартість акцептованої пропозиції становить 821 тис. 250 грн. Таким чином година оренди льоду коштуватиме 2190 грн. Договор на надання послуг підписаний 16 травня.
Згідно протоколу розкриття пропозицій єдиним конкурентом ТОВ «Дивосвіт-Плюс» було ТОВ Спортивний клуб «Олімп», з пропозицією 843 тис. 750 грн. (без ПДВ).
Зазначимо, що ТОВ «Дивосвіт-Плюс» стає переможцем торгів з оренди льоду для ДЮСШ «Крижинка» вже четвертий рік поспіль. У минулі роки година оренди льоду коштувала близько 1500 грн. Згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ТОВ «Дивосвіт-Плюс» має адресу м. Київ, вул. Лайоша Гавро, 4-г. Співзасновниками ТОВ «Дивосвіт-Плюс» є Тимофєєв С.О. з часткою внеску до статутного фонду 1 млн. 43 тис. грн., кіпрська компанія Бенефісіал Інвестментс Лімітед (Beneficial Investments Limited), м. Нікосія, з часткою 3 млн. 629 тис. 640 грн. та Бєлоцька А.О. з часткою у статутному фонді 5 млн. 757 тис. 360 грн.
Нагадаємо, що станом на липень минулого року співзасновниками ТОВ «Дивосвіт-Плюс» були вказані лише Сергій Тимофєєв, частка якого порівняно з актуальною інформацією не змінилася, та Бенефісіал Інвестментс Лімітед, частка якого складала 9 млн. 387 тис. грн..
Слід також зазначити, що Сергій Тимофєєв з квітня 2015 року очолює Громадську раду при Міністерстві молоді та спорту України. У 2013-2014 роках С. Тимофєєв входив до громадської ради при КМДА.

Джерело: Вісник державних закупівель 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди