Автор: Prozorro
Дата: 23/11/19 09:49
 
Лого ФХУ
Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оприлюднив протокол про застосування переговорної процедури закупівлі за предметом «Організація та проведення Чемпіонату світу ІІХФ 2020 року з хокею з шайбою серед юніорів до 20 років дивізіон І, групи Б» Переможцем визначена Всеукраїнська громадська організація «Федерація хокею України» з пропозицією 1 млн. 744 тис. 818 грн. 52 коп.
В обгрунтуванні застосування переговорної процедури зокрема зазначено що застосування конкурентної процедури до закупівлі Організації та проведення спортивного заходу Чемпіонату світу ІІХФ 2020 року з хокею з шайбою серед юніорів до 20 років дивізіон І, групи Б, не є можливим у зв’язку з тим, що Міжнародна федерація хокею надала виключне право організації та проведення даного спортивного заходу Федерації хокею України та право використовувати ім’я заходу, офіційний логотип та розробити та використати логотип заходу надано ФХУ у зв’язку з чим відсутня конкуренція на відповідному ринку, внаслідок чого договір може бути укладено лише з одним надавачем послуг, за відсутності при цьому альтернативи, а саме з Громадською організацією «Федерацією хокею України».
Зважаючи на специфіку предмету закупівлі, при цьому враховуючи листи від 12 червня 2019 року № 22244, від 28 жовтня 2019 року №078/4042, контракт з країною-організатором Чемпіонату світу ІІХФ 2020 року з хокею з шайбою серед юніорів до 20 років дивізіон І, групи Б від 6 вересня 2019 року та регламент чемпіонатів світу ІІХФ 2020, є необхідність на підставі пункту другого частини другої статті 35 Закону України «Про публічні закупівлі» застосувати переговорну процедуру до закупівлі Організації та проведення спортивного заходу Чемпіонату світу ІІХФ 2020 року з хокею з шайбою серед юніорів до 20 років дивізіон І, групи Б.
Разом з цим Всеукраїнська громадська організація «Федерація хокею України» оприлюднила протоколи про застосування переговорних процедур закупівель за предметами: «Послуги з організації проживання учасників заходу» та «Послуги з організації харчування учасників чемпіонату світу з хокею з шайбою серед юніорів до 20 років групи Б першого дивізіону» загальною кількісьтю 183 особи. Учасником закупівлі за обома предметами визначено Товариство з обмеженою відповідальністю «Готельний комплекс «Русь». Вартість першої закупівлі становить 1 млн. 241 тис. 120 грн., другої - 1 млн. 518 тис. 840 грн. Відповідальний за проведення закупівель - виконавчий директор ФХУ Коваль Сергій Анатолійович. Таким чином включно з орендою Палацу спорту загальні витрати ФХУ на організацію чемпіонату світу становлять 6 млн. 959 тис. 960 грн.
Зазначимо, що згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань засновниками ТОВ «ГК «Русь» є Компанія «Бакрел Ентерпрайзес Лімітед» (Bacrel Enterprises Limited), м. Нікосія, Кіпр та Товариство з обмеженою відповідальністю «Венчурні Інвестиційні Проекти», м. Київ. Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ вказаний Корнієнко Сергій Олександрович.

Джерело: Prozorro 
Теги: u-20,  кмда,  коваль,  фху



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.013 секунди