Автор: Prozorro
Дата: 03/08/21 22:03
 
Лід спорткомлексу АТЕК чекає на Сокіл (Фото: Facebook)
Дитячо-Юнацька спортивна школа з хокею «Сокіл» підвела підсумки закупівель на надання послуг льодового майданчика та прилеглих приміщень. Зокрема по першій закупівлі з надання 290 годин льодового майданчика переможцем визначене Товариство з обмеженою відповдальністю «Спортивний клуб «Олімп» з пропозицією 1 млн. 58 тис. 500 грн., у той час по другому тендеру з надання 144 годин льодового майданчика переможцем визначене ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» з пропозицією 525 тис. 600 грн.
За сталою традицією (1) (2) (3) взяти участь у торгах по обох закупівлях виявили бажання тільки ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» та ТОВ «СК «Олімп», первинні пропозиції яких виявились ідентичними, котрі за результатами аукціонів так і не змінилися, але по першій закупівлі переможцем було визнано ТОВ «СК «Олімп», а по другій ТОВ «Льодова арена на ВДНГ». Таким чином у обох випадках вартість години льоду становить 3650 грн./год.
Слід зазначити, що за інформацією Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань співзасновниками ТОВ «СК «Олімп» є Смулянський Дмитро Олександрович з внеском до статутного капіталу 8850 грн. та Мазур Сергій Володимирович з внеском 2950 грн. Посаду директора організації багато років займає Смулянський Д.О. Наразі Господарський суд м. Києва продовжує розглядати баготорічний позов ТОВ «СК «Олімп» до правонаступників ЗАТ «АТЕК» про право володіння майном спорткомплексу АТЕК.
У свою чергу співзасновниками ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» у реєстрі зазначені Бурмака Вікторія Петрівна з внеском до статутного капіталу 8 тис. грн. та Остапченко Олена Анатоліївна з внеском 2 тис. грн. Директором підприємства є Фам Вероніка В'ячеславівна.

Джерело: Prozorro 
Теги: атек,  київ,  сокіл



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди