Автор: Prozorro
Дата: 17/12/21 16:50
 
Д. Смулянський (Фото: Хокей)
Дитячо-Юнацька спортивна школа з хокею «Сокіл» підвела підсумки закупівель на надання послуг льодового майданчика та прилеглих приміщень. Зокрема по закупівлі з надання 129,75 годин льодового майданчика переможцем визначений ФОП Смулянський Дмитро Олександрович з пропозицією 473 тис. 877 грн. 50 коп. (3650 грн./год.), у той час коли по тендеру з надання 148,25 годин льодового майданчика переможцем визначене ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» з пропозицією 541 тис. 112 грн. 50 коп. (ті ж самі 3650 грн./год.)
Слід зазначити що по першій закупівлі системою найбільш економічно вигідною пропозицією також було визначено пропозицію ТОВ «Льодова арена на ВДНГ», але тендерний комітет її відхилив з аргументацією що «учасником не надано документи, передбачені п.4.2, 4.4 Розділу III Інструкції з підготовки тендерної пропозиції та не надано документів, що підтвежують повноваження відповідної особи щодо підпису документів», хоча в тендерній документації ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» такий документ присутній. Зазначимо також, що у тендерній пропозиції ФОП Смулянський Д.О. за сталою традицією зазначено «Ми, Товариство з обмеженою відповідальністю «Спортивний клуб «Олімп», надаємо свою пропозицію щодо участі у торгах...», але представники тендерного комітету як й в минулі рази цього факту знову не побачили.
Нагадаємо, що тільки за період з березня по червень поточного року ТОВ «СК «Олімп» заробило більше 3,5 млн. грн. бюджетних коштів, а за липень-жовтень отримало ще майже 2 млн. грн., у той час як ФОП Смулянський Д.О. протягом вересня-жовтня вже встиг отримати більше 1,5 млн. грн. від бюджетних хокейних шкіл. У свою чергу бюджетні надходження ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» склали 3,38 млн. грн. з березня по червень 2021 року та 2,8 млн. грн. за період з липня по листопад включно.
Зазначимо також, що нещодавно КДЮСШ «Ринг» (ХК «Київськi бульдоги») в черговий раз відзвітувала про підписання договору з використання льодового майданчика з ФОП Смулянський Д.О. за ціною 3 тис. 950 грн./год.

Джерело: Prozorro 
Теги: атек,  київ,  сокіл



 
1.   Ilya   17/12/21 16:57    

С каждым разом мне все больше и больше кажется что дедушки и Костик лишние дни землю на свободе топчут! X-( Вот абсолютно никому из правоохранительных и прочих контролирующих органов не интересно что они с тендерами творят, ни по закупкке автобуса, ни по льду, ни по остальным. Я когда увидел по что обоим тендерам автоматически предполагаемым победителем определена ВДНХ, думал как же они выкрутятся... А оказывается они и не думали придумывать что-то изысканное, просто тупо не заметили существующего документа. Я еще как-то мог бы принять аргументацию что они по своей старости не заметили что Смулянский подается как ФОП, но в документации он все ще пишет ТОВ СК Олимп, но наоборот - не заметить документа, который существует - это вообще за пределами добра и зла! И что самое смешное что результаты тендера никто оспаривать не будет, т.к. бабло они распилили еще года 2 назад, и никто в накладе не остался... >:)


2.   сергей   21/12/21 00:32    

X-(


Всього : 2, на сторінці: 2

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.013 секунди