Автор: Харківська облрада
Дата: 18/02/22 13:13
 
Засідання комісії з питань бюджету Харківської облради (Фото: Харківська облрада)
Відповідні доповнення були внесені до проєкту рішення обласної ради «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2022 рік» на засіданні постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради. В роботі комісії взяла участь заступник голови обласної ради Валерія Мураєва.

Як доповів директор Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації Сергій Магдисюк, на будівництво Льодової арени попередньо держава виділяє 291 млн грн в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Споруда буде розташована у Харкові на вул.Полтавський Шлях, 196 а.

«Це буде арена обласного рівня. Термін будівництва – 8 місяців після завершення тендерних процедур. Тобто реально завершити будівництво в першій половині наступного року. Після забудови Льодову арену передадуть області», - підкреслив Сергій Магдисюк.

Загалом проєкт рішення обласної ради «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2022 рік» полягає у включенні до Програми близько 100 нових проєктів на загальну суму фінансування більш ніж 3,67 млрд грн по галузях «Охорона здоров’я», «Житлово-комунальне господарство», «Культура і туризм», «Освіта», «Фізична культура і спорт» та «Соціальне забезпечення».

На комісії також розглянули низку проєктів рішень обласної ради, зокрема, «Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2022-2024 роки», «Про внесення змін до Положення про порядок проведення обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє», «Про внесення змін до програми «Цифрова трансформація Харківської області», «Про затвердження Програми розвитку архівної справи в Харківській області на 2022-2026 роки», «Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства Харківської області на 2021-2025 роки», "Про внесення змін до Програми розвитку культури, туризму та охорони нерухомої культурної спадщини Харківської області на 2019-2023 роки».

Харківська обласна рада, 17.02.2022
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди