Автор: Львівська міськрада
Дата: 24/11/23 11:25
 
Г.Рустан та А.Садовий (Фото: Р. Балук)
Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся сьогодні, 23 листопада, із відомим канадським бізнесменом та меценатом Гремом Рустаном, який хоче допомогти екосистемі реабілітації Незламні із побудовою льодової арени для следж хокею - хокею, доступного для людей з інвалідністю.

Грем Рустан – відомий у Північній Америці та Канаді бізнесмен, меценат, інвестор, власник популярного видання з міжнародною аудиторією The Hockey News. Саме завдяки аудиторії свого медіа канадець і планує зібрати кошти для розбудови спортивної інфраструктури у Львові.

«Моя медіа-компанія має мільйони переглядів за рік і об’єднує довкола себе любителів хокею з усього світу. Переконаний, що коли ця міжнародна аудиторія побачить потужний проєкт зі Львова, вона точно об’єднається і доєднається до збору коштів на її будівництво. Саме аудиторія мого каналу – це ті люди, яких потребує ваш проєкт. Саме тому я приїхав до Львова, щоб побачити ваш центр реабілітації, поспілкуватися із пораненими, лікарями, зрозуміти всі особливості UNBROKEN, щоб передати цю атмосферу для аудиторії The Hockey News», – розповів підприємець.

Цікаво, що Грем Рустан має ще одну компанію, яка будує ковзанки та льодові арени в різних куточках світу, тому він залучить до будівництва найкращих спеціалістів з Торонто, які у синергії з львівськими архітекторами розроблять найкращий проєкт спортивної інфраструктури.

Канадієць приїхав до Львова разом із президентом Федерації хокею України Георгієм Зубком, який також всяко підтримує побудову хокейної арени у Львові. Саме він розповів Грему Рустану про спортивну частину екосистеми Незламні.

«Unbroken Sport – це особливий проєкт нашої екоситеми людяності, тому я дуже щасливий нашому знайомству. Спортивна реабілітація поранених військових та цивільних через sledge буде допомагати їм не лише фізично, а й ментально, а це дуже важливо. Думаю, що в співпраці з вами та Федерацією хокею України ми зможемо реалізувати цей проєкт», – наголосив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Львівська міська рада, 23.11.2023
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди