Автор: Сумська ОДА
Дата: 19/09/12 12:02
 
Д. Табачник на Сумщині (Фото: СумДУ)
Такою новиною поділився Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, перебуваючи в регіоні з робочою поїздкою.
За словами високопосадовця, нині урядова Програма «27х3», в рамках якої відбуватиметься будівництво спортивних об’єктів – манежу, басейну та льодового комплексу, – підтримана на державному рівні й з наступного року буде втілена у життя. Сумщина стане одним із перших регіонів України, де буде збудовано льодовий комплекс, повідомив Дмитро Табачник.
Голова Сумської ОДА Юрій Чмирь, зазначив, що такі підходи повністю відповідають амбітним планам області, і адміністрація готова долучитись до будівництва не лише льодового палацу, але й 50-метрового басейну з трибунами.
Слід нагадати, що обіцянки побудувати у Сумах льодовий палац лунають щорічно вже протягом 5 років: у 2008 році сумська міськрада відвела для цього земельну ділянку, у 2009 обіцянки роздавав тодішній Міністр спорту Ю. Павленко, у 2010 році заступник Міністра В. Сисюк, у 2011 голова Сумської ОДА Ю. Чмирь пообіцяв побудувати не тільки льодову арену, а також тенісні корти та басейн, а у травні цього року мер Сум Г. Мінаєв повідомив що будівельні роботи мають розпочатися вже поточного року.

Джерело: Сумська обласна державна адміністрація 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди