Автор: КМДА
Дата: 09/09/13 16:52
 
В. Костюченко (Фото: Facebook)
Одним із основних шляхів розвитку галузі фізкультури і спорту є подальше будівництво і реконструкція об’єктів спортивної інфраструктури. Відповідна робота наразі проводиться за складеним переліком. Про це під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації повідомив заступник директора Департаменту – начальник управління сім’ї, молоді та спорту Вадим Костюченко.
Так, протягом 2013 року роботи з реконструкції та будівництва проводитимуться у багатофункціональній спортивній споруді на вул. Алма-Атинській, 60. Там з’являться басейн, крита льодова арена і футбольне поле. Також триває робота щодо створення спортивного комплексу в парку культури та відпочинку «Партизанська слава» на вул. Тростянецькій, 60, фізкультурно-оздоровчого комплексу на вул. Маяковського, 21-Г та стадіону з трибунами на Оболонському проспекті, 9-А.
Крім того, триває будівництво воднолижного стадіону в «Екстримпарку», що в парку Дружби Народів, центру відпочинку загальноміського використання з веслувальною базою на Оболонській набережній, КП «Київський водний стадіон», та центру олімпійської підготовки з водних видів спорту – водноспортивного стадіону на Трухановому острові (акваторія Матвіївської затоки).
«У рамках популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» міська влада визначила пріоритетні заходи щодо розвитку галузі. Передусім йдеться про оновлення спортивної інфраструктури столиці на засадах цільових бюджетних та залучених позабюджетних інвестицій, підвищення рівня охоплення дітей, підлітків та студентської молоді фізкультурою та різними видами спорту», – зазначив Вадим Костюченко.
У профільному департаменті інформують, що наразі у столиці налічується 4 239 спортивних споруд з яких: 28 стадіонів, 2252 площинних спортивних споруд, 60 плавальних басейнів, 215 стрілецьких тирів, 656 спортивних залів, 1 велотрек, 10 споруд зі штучним льодом, 6 кінноспортивних баз, 8 веслувально- та водноспортивних баз, а також 992 приміщення для проведення фізкультурно-оздоровчих занять.
Крім того, з метою пропаганди здорового способу життя, позитивної мотивації молоді до свого здоров’я у Києві щорічно відбувається низка фізкультурно-масових заходів. Так, протягом 2013 року у столиці вже проведено понад 2 тисячі спортивних та фізкультурно-масових заходів, учасниками яких стали 350 тисяч осіб. Традиційними і найбільш масовими фізкультурно-оздоровчими заходами столиці стали легкоатлетичні пробіги: «Під каштанами», «Заради життя», «Київський марафон та напівмарафон», спортивно-музичний фестиваль з ектримальних видів спорту «Free Games» у парку Дружби Народів.

Джерело: Київська міська державна адміністрація 
 
1.   Ilya   09/09/13 17:08    

наразі у столиці налічується 10 споруд зі штучним льодом

Я плакалъ! >:) Люди, объясните как они считают? Я тут и до трех посчитать не могу (вспомнил только Шалетт и Оболонь), а у них аж десять! :O

-------- добавлено --------

А вообще, я наверное допер, у них за "споруду зі штучним льодом" наверное считается и Большевик и Дрим-таун и хрен знает что (все равно до 10 досчитать не могу)...


2.   ГОСТЬ   12/09/13 19:05    

Наверно так и считают. Вадик сколько будет 2х2, сем, сем с половиной, десатъ.


Всього : 2, на сторінці: 2

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди