Автор: Prozorro
Дата: 17/08/16 18:40
 
Лого ДЮСШ Сокіл (Мал.: ХК Сокіл)
Дитячо-Юнацька спортивна школа з хокею з шайбою «Сокіл-Київ» підвела підсумки закупівель на спортивно-оздоровчі послуги льодової арени та прилеглих приміщень. За умовами однієї закупівлі переможець мав надати з 2 по 27 серпня 2016 року 99 годин оренди льодової арени у Києві або у Київській області для проведення навчально-тренувальних зборів вихованців ДЮСШ 2002-2005 р.н., за умовами іншої протягом 8-22 серпня на 21 годину льодову арену на території України для НТЗ вихованців ДЮСШ 2001 р.н.
За умовами закупівель Льодова арена має бути пристосована для гри в хокей з шайбою, бути обладнана комплектом хокейних воріт, бортами відповідного стандарту, табло, льодовідновлювальною машиною та мати чітку розмітку для гри «хокей з шайбою». Освітлення має бути згідно чинного законодавства (не менше 300 лк). В прилеглих приміщеннях повинні міститися душові, роздягальні, медпункт та місця для зберігання хокейної форми та інвентаря.
У обох закупівлях виявили бажання брати участь по одному учаснику. За першим лотом переможцем був оголошений Фізична особа – підприємець Пономаренко Андрій Анатолійович, який запропонував ковзанку «Льодовий Період», розташовану за адресою: м. Біла Церква, вул. Щорса 89. Вартість оренди склала 79 тис. 200 грн.. Тобто вартість години льоду становить 800 грн.. За другим лотом переможцем визначено Приватне підприємство «Барвінок-Вінниця», яке надало у користування СК «Льодовий Клуб», яке знаходиться у м. Вінниця на вул. вул. Хлібна 1. Вартість закуівлі - 16 тис. 800 грн.. Таким чином, ціна оренди льодової арени також дорівнює 800 грн. за годину.
Слід зазначити, що поточного року за подібними закупівлями вартість години оренди льоду у м. Києві сягала 2190 грн.. Зокрема, нещодавно КДЮСШ «Школа спорту» орендувала 336 годин льоду у ТОВ «Дивосвіт-Плюс» за 667 тис. 950 грн., а ДЮСШ «Крижинка» також у ТОВ «Дивосвіт-Плюс» орендувала 375 годин льодової арени за 821 тис. 250 грн.
Нагадаємо, що згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, співзасновниками ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» є Громадська організація «Київська міська федерація хокею» та Завальнюк Вячеслав Дмитрович. Обов'язки керівника ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» з 5 червня 2014 року виконує Чибірев Віктор Васильович.

Джерело: Prozorro 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.012 секунди