Автор: Урядовий портал
Дата: 18/04/17 16:38
 
Прес-конференція Оргкомітету ЧС-2017 (Фото: Facebook)
Сьогодні, 18 квітня, національна хокейна збірна вперше вийшла на новий лід у Палаці спорту і провела відкрите тренування. Захід відвідав Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент НОК України Сергій Бубка, представники ЗМІ.
У розмові з хокеїстами Віце-прем’єр-міністр побажав їм доброго здоров’я та яскравих перемог, а ще – гідно представити Україну на міжнародному турнірі. Запевнив, що вся країна буде їх підтримувати та вболівати.
«Квитки на всі 5 матчів української збірної вже давно розкуплені, пряму трансляцію з Палацу спорту здійснюватиме суспільне телебачення. Переконаний, що трибуни будуть заповнені вщент, мільйони українців дивитимуться матчі по телевізору і вболіватимуть за нашу рідну хокейну збірну», - зазначив В’ячеслав Кириленко.
Також у Палаці спорту під головуванням Віце-прем’єр-міністра відбулося чергове засідання Оргкомітету з підготовки та проведення в Україні Чемпіонату світу з хокею-2017 у дивізіоні ІА. У засіданні взяли участь Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент НОК України Сергій Бубка, президент Федерації хокею Анатолій Брезвін, а також представники НСТУ, міністерств та відомств.

«Чемпіонат світу з хокею є великою спортивною подією для нашої країни, і його проведення відбудеться на високому рівні. Іноземні спортсмени та вболівальники мають бути задоволені від перебування в Україні», - наголосив Віце-прем’єр-міністр.
Під час засідання Оргкомітету було обговорено питання підготовки спортивної арени до проведення Чемпіонат світу. Директор Державного підприємства «Спортивний комплекс «Атлет» Юрій Черненький поінформував, що в ході підготовки до змагань у Палаці спорту залито новий лід для тренування та основних матчів, змонтовано освітлення, завершуються останні ремонтні роботи. Окремо учасники зібрання торкнулися організаційних питань щодо забезпечення прямої трансляції матчів української збірної, церемоній відкриття та закриття на суспільному телебаченні. Особливу увагу було приділено питанню забезпечення заходів безпеки для учасників змагань, українських та іноземних вболівальників, а також щодо охорони громадського порядку на час проведення міжнародного турніру.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з хокею у дивізіоні ІА проходитиме в Київському Палаці спорту з 22 по 28 квітня 2017 року. Окрім України, за перемогу в Чемпіонаті змагатимуться національні збірні Польщі, Угорщини, Австрії, Казахстану та Південної Кореї. Дві команди-переможниці потраплять до світової хокейної еліти. Матчі національної збірної транслюватиме UA:Перший.

Джерело: Урядовий портал

Відео по темі:
 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.012 секунди