Автор: Prozorro
Дата: 20/08/21 16:24
 
Льодова арена ВДНГ
Відокремлений підрозділ всеукраїнської громадської організації «Федерація хокею України» в м. Києві підвів підсумки закупівлі з послуг льодового майданчика та прилеглих приміщень для проведення спортивних змагань та масових заходів кількістю 259 годин та 28 годин послуг льодового майданчика та прилеглих приміщень для проведення навчально-тренувальних зборів. Переможцем закупівлі було визначено Товариство з обмеженою відповідальністю «Льодова арена на ВДНГ». Вартість їхньої пропозиції становила 945 тис. 350 грн. (3650 грн./год.) по першій частині та 92 тис. 260 грн. (3295 грн./год.) по другій.
Для участі у цьому тендері крім ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» зареєструвалось також ТОВ «СК «Олімп» з загальною пропозицією 1 млн. 37 тис. 750 грн., що виявилась на цілих 140(!) грн. дорожче ніж у ТОВ «Льодова арена на ВДНГ». В процесі аукціону жоден з учасників змінювати свої початкові пропозиції бажання не виявив. Згідно протокольного рішення уповноваженої особи ВП ФХУ у м. Києві Олександра Єфімова пропозиція ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» відповідає умовам тендерної документації та на сьогоднішній день відсутні будь-які підстави для віхилення цієї тендерної пропозиції, було вирішено визнати ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» переможцем закупівлі та прийнято рішення про намір укласти договір. Тобто на думку замовника ознак антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів не виявлено, незважаючи на те що в нещодавній закупілі для ДЮСШ з хокею «Сокіл» обидві юридичні особи перемагали з пропозицією 3650 грн./год. (у тому числі для проведення тренувань). Завдяки чому зараз пропозиція для тренувань виявилась дешевшою на майже 400 грн. у документації не пояснюється. Також не зрозуміло яким чином пропозиції обох учасників виявились майже однаковими.
Нагадаємо, що минулорічна закупівля ВП ФХУ у м. Києві була проведена за переговорною процедцурою по причині відсутності достатньої кількості тендерних пропозицій. Тоді за годину льоду ТОВ «Льодова арена на ВДНГ» отримувало по 3564 грн./год.

Джерело: Prozorro 
Теги: київ,  фху



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди