Автор: Гірчиця
Дата: 09/04/24 08:17
 
УСВП Метеор (Фото: соцмережі)
Днями пенсіонер, краєзнавець та блогер з Дніпра Віталій Піскун підійняв у соцмережі питання стану відомого Льодового палацу.

Містянин зазначає – Дніпропетровський Універсальний видовищно-спортивний Палац СК “Метеор”, перша черга Льодового палацу, урочисто відкрився у липні 1980 року. Він являв собою унікальну споруду, де розташовані дві льодові арени, спеціалізовані зали, стрілецький тир. Масштабний та вражаючий колись палац вже тривалий час занепадає.

Активіст нещодавно почав бити на сполох і виносити проблему на розгляд суспільства. На своєму ютубканалі він оприлюднив тривале відео з Льодового палацу, де проводить огляд будівлі. Чоловік побував у різних залах. Показав хол закладу, залу, де проходили великі концерти, розраховану на понад 5 тисяч місць.

Головний посил активіста – палац потрібно рятувати. З цим він навіть звернувся до президента України, написавши петицію. На що йому відповіли, що петиція не відповідає вимогам та зазначили, що це питання не належить до повноважень президента.

Підписники ж активіста пропонують йому наново створити нову петицію та проводити збір голосів, і таким чином підійняти питання порятунку будівлі до того, як вона буде непридатною до відновлення.

Раніше, у 2013 році «Метеор» мали оновити – він потрапив до списку об’єктів, які мали приймати Євробаскет-2015. Та через скасування цього заходу, роботи у палаці відмінили.

Згодом, вже у 2021 році, комплекс передали у власність Дніпропетровської обласної ради, та включили до президентської програми відновлення інфраструктури. Незадовго до повномасштабного вторгнення підіймалося питання про масштабну реконструкцію закладу і навіть оприлюднювались фото палацу у перспективі.

Скоріш за все, через війну питання відклалося на невідомий час.

Гірчиця, 06.04.2024

Відео по темі:
 
1.   МЕЧТАГОН   11/04/24 09:54    

ИДЕТ ВОЙНА!Два человека (блогер-активист и его друг),бродят по развалинам ДС. Снимают и выкладывают видео в сеть. Вдруг они слышат кто-то или что-то стучит:"это металлисты"- сказали активисты. В конце видео,блогер спрашивает:"Кто виноват в этом беспределе?". А вот тут надо подумать. Я думаю так. Если ВЫ такой ярый активист, то хотябы на тот стук кого-то или чего-то,надо было вызвать полицию или СБУ, ведь идёт ВОЙНА. А за мародёрство статья и срок. Вот вам и ответ на то кто виноват. А на счёт ресторана, так это надо к КОСТЕ СИМЧУКУ, у него опыт с 19 лет, он был директором.


2.   Ilya   11/04/24 19:59    

А мне наоборот: как раз интереснен сюжет про Метеор. Меня больше про Сирыка сюжет интерен: тут война, а эти гниды еще с 2013 года сразу присмотрели где уже что украсть можно (в суть вопроса не вникал, но скорее всего эта тема еще с профсоюзных времен существует), а все эти дети им глубоко похер!!! X-( Вот этих точно давно расстреливать нужно!!! А у Сирыка там еще иск к Министерству есть на восстановление в должности и компенсацию! Какая нах тут война? Сплошной камуфляж! Они про других могут кричать про сепаров! А про то как с Чуркиным собирался ЛАЗ распиливать Супрун чего-то не вспоминает, так как не патриотично, падла! X-( X-( X-( У меня таких фактов полный чемодан, и оно ни сдохнет никак!!!


Всього : 2, на сторінці: 2

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди