Крите хокейне поле «Салтівський лід» незабаром відкриють для масових катань на ковзанах.
Автор: Харківська міськрада
Дата: 19/10/11 11:13
 
Директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту А. Хижняк (Фото: Харківська міськрада)
Як пояснив 18 жовтня на прес-конференції в міськраді директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради Андрій Хижняк, тепер на «Салтівському льоду» займаються групи фігурного катання, шорт-треку та хокею дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. А найближчим часом планується використовувати цей об'єкт для катання усіх охочих харків'ян.
«Масові катання розпочнуться в листопаді. На сьогодні ми розглядаємо це питання на рівні дирекції спортшколи, філією якої є «Салтівський лід», - уточнив директор департаменту.

Довідка.
Крите хокейне поле «Салтівський лід» відкрилася в Харкові 31 березня. На будівництво поля з державного бюджету було виділено 29,5 млн грн. На будівництво інженерних мереж (водопостачання, водовідведення, зливової каналізації, теплотраси, електропостачання), обладнання трансформаторної підстанції, благоустрій прилеглої до будівлі території рішенням Харківської міської ради було виділено 7 млн ??грн.
18 травня на черговій сесії міської ради депутати ухвалили рішення про передачу хокейного поля в комунальну власність міста, після чого Прем'єр-міністр України Микола Азаров підписав розпорядження Кабінету Міністрів України № 532-р від 9.06.2011 року «Про передачу спортивного споруди у власність територіальної громади м. Харкова».
На баланс міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Салтівський лід» передали 13 липня на засіданні виконавчого комітету міськради.

Джерело: Харківська міська рада
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.015 секунди