Автор: Prozorro
Дата: 19/03/19 13:10
 
Проект реконструкції СК «Авангард», I черга (Мал. Мінмолодьспорт)
Державне підприємство "Спортивний комплекс "Авангард" оголосило про проведення закупівлі за предметом: "Капітальний ремонт будівлі Льодового палацу Державного підприємства "Спортивний комплекс "Авангард" літ. А за адресою: м. Київ, вул. Іллєнка (кол. Мельникова), 46". Аукціон має відбутися 4 квітня 2019 року. Очікуванна вартість закупівлі становить 87 млн. 363 тис. 400 грн. В критеріях визначення переможця зазначено що 70% - це ціна, а 30% - строк виконання робіт.
Згідно документації конкурсних торгів переможець має у строк до 31 грудня 2019 року виконати капітальний ремонт будівлі Льодового палацу ДП "СК "Авангард". Роботи повинні виконуватися у відповідності до проектної документації, державних будівельних норм, стандартів та правил. За проектом Договору замовник зобов'язується перерахувати підряднику попередню оплату у розмірі 30% договірної ціни, після чого підрядник протягом 3 діб зобов'язаний розпочати роботи.
Нагаємо, шо протягом 2017 та 2018 років ДП "СК "Авангард" вже витратило більше 5 млн. грн. на проектні та ремонтні роботи спорткомплексу "Авангард". Слід зазначити що всі закупілі були проведені за переговорною процедурою, та те що майже всі товариства та фізичні особи-підприємці були пов'язані між собою. У вересні 2017 року Міністр молоді та спорту Ігор Жданов заявив що планує відкрити реконструйовану Льодову арену спорткомплексу "Авангард" у вересні 2018 року.
Нагадаємо також, що наразі на розгляді у Голосіївському райному суді м. Києва знаходиться справа щодо розкрадань під час минулої спроби реконструкції Льодового палацу спорткомплексу "Авангард".

Джерело: Prozorro 
Теги: авангард



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди